Exhilaro RPG

Sitemizin içeriklerini görüntüleyebilmek ve faydalanabilmek için üye olmalısınız. Fakat düzenli şekilde RP yazmayan ve aktif olmayan kullanıcıların silindiğini unutmayın.

Sitemize üye olun ve fantastik büyü dünyasında istediğiniz şekilde yer alın! İster Hogwarts Öğrencisi, İster Ölüm Yiyen, İster Yoldaşlık Üyesi, İster Şifacı, ister bambaşka seçenekler!

Unutmayın, burada herkese yönelik özellikler var! Sihre katılın!
Unutmayın, banlanan üyeler tekrar üye olamaz.

Plan Map
Exhilaro RPG

Sitemizin içeriklerini görüntüleyebilmek ve faydalanabilmek için üye olmalısınız. Fakat düzenli şekilde RP yazmayan ve aktif olmayan kullanıcıların silindiğini unutmayın.

Sitemize üye olun ve fantastik büyü dünyasında istediğiniz şekilde yer alın! İster Hogwarts Öğrencisi, İster Ölüm Yiyen, İster Yoldaşlık Üyesi, İster Şifacı, ister bambaşka seçenekler!

Unutmayın, burada herkese yönelik özellikler var! Sihre katılın!
Unutmayın, banlanan üyeler tekrar üye olamaz.

Plan Map
Exhilaro RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Maceraya Katılın, Fantastik Dünyada Yer Edinin, Muhteşem Dünya'ya Giriş Yapın! (:

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Plan

3 posters
YazarMesaj
Essence J. Lithium
Slytherin 1. Sınıf
Slytherin 1. Sınıf
Essence J. Lithium

Lakap : Ess

Plan Empty
MesajKonu: Plan   Plan Icon_minitimePerş. Ağus. 06, 2009 3:16 pm

Esence, yüzünde kurnaz bir gülümseme ile salonun kapısına geldi. O uyuz, gıcık Ella’nın yakışıklı sevgilisi Matthew’da oradaydı. O şeker turuncu renkli saçlarına bakakalmışken, birden bire ona yanlışlıkla çarpmaya karar verdi. Evet, yanlışlıkla çarpacaktı! Esence ona doğru hızlı hızlı yürüdü ve , çabuk bir hareketle ona çarpıverdi. Matt onu tuttu, Essence’ı düşmekten kurtardı. Essence şeker ve içinden sinsi bir tavırla, “Ah! Çok üzgünüm Matthew, hepsi benim hatam.” Dedi. Matthew gülümseyerek şeker bir suratla, aynı bir beyefendi gibi “Problem değil. Bir şey olmadı.” Essence üzgün bir suratla konuştu. “Matt, lütfen kendimi affettirmeme izin ver!” dedi ve ekledi. “Sana bahçedeki lezzetli çikolatalardan ısmarlamama ne dersin? Birlikte yeriz, süper olur.” Dedi ve gülümsedi. Matt’de gülümsedi, “Bir sorun olmaz. Hatta çok güzel olur. Çikolataya bayılırım.” Dedi. 'Keşke Ella pisliği de burada olsaydı, onu gıcık etmek güzel olurdu.' diye düşünürken, birden Ella uzaktan göründü. Fakat Ess, onun görmesine , tepki göstermesine fırsat vermeden Matt'i çekiştirdi ve koluna girerek yürüdü. Muhtemelen Ella gıcık olmuştu.
Matthew Gillstad
Ravenclaw 7. Sınıf
Ravenclaw 7. Sınıf
Matthew Gillstad

Lakap : Matt

Kişi sayfası
Sağlık Durumu: 1000
Büyü Gücü:
Plan Left_bar_bleue700/1000Plan Empty_bar_bleue  (700/1000)
Uçuş Kabiliyeti:

Plan Empty
MesajKonu: Geri: Plan   Plan Icon_minitimePerş. Ağus. 06, 2009 3:33 pm

Essence cidden bir Slytherin'liye göre iyi davranıyordu Matt'e. Matt, buna şaşırmıştı. Slytherin'li olmasına aldırmayıp nazik olmaya çalışarak konuşmuştu onunla. Belki de kız ondan cesaret almıştı ve bir anda Matthew'un koluna girmişti.

"Heyy, ne yapıyorsun?" diye sitem etti. Matt. Ama Essence onun konuşmasına izin vermiyordu. Ne yapmaya çalışıyordu bu kız?

Tam da o sırada karşıdan Ella'nın geldiğini gördü. Matt, çaresizce Ella'ya bakıp gülümsedi ve el salladı ama Essence, Matt'in havada duran elini kendine çekti ve beline doladı. Resmen sarılıyorlar gibi görünüyordu. O an, şimdi yandım işte, diye düşündü Matthew. Ella kesin yanlış anlayacaktı, ama ona hak vermemek elde değildi. Ella'yı böyle başka bir erkekle görse Matt kesinlikle deliye dönerdi. Ella da bu konularda genelde Matt ile aynı fikri paylaştığı için az çok ne tepki vereceğini tahmin edebiliyordu ve eğer Matthew'un düşündüğü gibi algıladıysa ikna etmenin zor olduğunu biliyordu. Çünkü Matt de tavır yapardı bu durumda. Geçen seferki kıskançlık olayından yeterince çekmişti zaten.

O sırada Matt, kendini Essence'in ellerinden kurtardı. Ama Essence bırakmaya niyetli değildi. Nesi vardı bu kızın? Sıkıca Matt'in elini tutmuş, çocuk gibi bir ileri bir geri sallayarak yürüyordu. Ve Ella da onu çoktan farketmiş, onlara doğru geliyordu. Yüz ifadesi pek de mutlu görünmüyordu Ella'nın. Acaba ne yapacaktı?

"Essence?!" dedi Matt. Ama Essence ona aldırmadı ve ne yapıyorsa onu aynen yapmaya devam etti.

Neden onların da her sevgili gibi birlikte ders çalışmak, gezmek, sohbet etmek, sarılmak, öpüşmek ve benzeri şeyler yaptıkları normal bir ilişkileri yoktu ki?
Cornelia E. Enchanted
Admin | Gryffindor Sınıf Başkanı & 7. Sınıf | Quidditch: Kaptan
Cornelia E. Enchanted

Lakap : Ells.

Kişi sayfası
Büyü Gücü:
Uçuş Kabiliyeti:

Plan Empty
MesajKonu: Geri: Plan   Plan Icon_minitimePerş. Ağus. 06, 2009 3:40 pm

"Essence. Bırakır mısın sevgilimin kolunu ? O bir bebek değil, elini tutmadan karşıdan karşıya geçebilir! Bakıcılık denemen için sağol! İleride iyi bir büyücü olamayacağından, kesinlikle güzel bir muggle bakıcısı olabilirsin!"

dedi Ella sinir bozucu bir tavırla, ve Matt'in ellerini tuttu. Essence'a doğru baktı ve:

"Teşekkür ederim hayatım!" dedi.

Yapmacık, ve yalan dolu bir suratı vardı şu sırada Ella'nın.

Matt ile sonra görüşecekti, fakat şu sırada sadece Essence sürtüğünün ellerinden sevgilisini kurtarmak istiyordu. Essence arkadan ona doğru bağırdı.

"Sürtük, kıskandın değil mi? Sevgilini senden iyi biri kapacak diye , senin ne kadar b*ktan biri olduğunu anlayacak diye değil mi ?"

Ella sinirle , fakat gülümseyerek ona baktı.

"Sürtük mü ? Ah, bakın hele küçüğüm küfür etmeyi öğrenmeye çalışıyor! Haydi , baba da de bakalım ? Ba-ba. Birisi fena halde komplekse girmiş, fakat büyüyünce eminimki atlatacaktır. Hoşçakal küçük yılan!"
http://exhilaro.my-rpg.com
Matthew Gillstad
Ravenclaw 7. Sınıf
Ravenclaw 7. Sınıf
Matthew Gillstad

Kişi sayfası
Büyü Gücü:
Uçuş Kabiliyeti:

Plan Empty
MesajKonu: Geri: Plan   Plan Icon_minitimePerş. Ağus. 06, 2009 3:50 pm

"Senden iyi laf sokan birini tanımıyorum, aşkım!" dedi ve güldü Matt. Sonra ciddileşti. "Ve sağol cidden, bu kız bana yapışmıştı resmen. Elimi bir türlü bırakmadı, sen gelince de yanlış anlayacaksın diye korktum. Hem senden iyisi yok ki benim için, söylediği şeye bak! Slytherin olamsından anlamalıydım zaten sana birşeyler diyeceğini!"

Matt konuştu da konuştu. Ama Ella birşey demiyordu. Elele yürüyorlardı ama konuşmuyordu.

"Neyin var, Ells? Neden konuşmuyorsun? İyi misin, hayatım?" Nazikçe sordu Matt. Ona bakıyordu.

Ella yine bir süre birşey demedi ama sonra sessizliği bozdu. "Sevgilisini salak bir Slytherin'liyle elele gören bir kız nasıl olursa ben de öyleyim canım!"

Matt'in düşündüğü çıkmıştı. Ella tavır yapıyordu.

Neden bütün bir günü ders çalışarak, sonra gezerek ya da bir yer bulup öpüşerek geçiremiyorlardı?
Cornelia E. Enchanted
Cornelia E. Enchanted

Lakap : Ells.

Kişi sayfası
Büyü Gücü:
Uçuş Kabiliyeti:

Plan Empty
MesajKonu: Geri: Plan   Plan Icon_minitimePerş. Ağus. 06, 2009 3:55 pm

"ŞAKAYDI." dedi ve gıcık kahkaha attı Ella.

"Ama bozulmadım değil. Bu kadar saftirik ve iyi niyetli olmak zorunda mısın ? O ağzı kulaklarında, gülümseyen Matt'i gördüğümde ne hissettim biliyor musun? Kızın yaptığından cidden hoşlanmıştın, hah! Bir Slytherin'li kadar olamadım iyi mi ?" dedi ve saatlerce konuştu Ella.

Çok sinir bozucu bir kız olabiliyordu, ama Slytherinli değilde bir Hufflepuff'lı olsaydı bu kadar sinirlenir miydi diye düşünmeden edemedi, cevabı kısa süre sonra buldu, tabiki sinirlenirdi!

"Tamam, tamam. Hadi bir yer bulalım ve biraz başbaşa kalalım." dedi Ella.
http://exhilaro.my-rpg.com
Matthew Gillstad
Ravenclaw 7. Sınıf
Ravenclaw 7. Sınıf
Matthew Gillstad

Kişi sayfası
Büyü Gücü:
Uçuş Kabiliyeti:

Plan Empty
MesajKonu: Geri: Plan   Plan Icon_minitimePerş. Ağus. 06, 2009 4:02 pm

Aslında, bir bakıma hoşlanmıyor değildi Ella'nın bu hareketlerinden. Onu kıskanması onu ne kadar sevdiğini gösteriyordu ama, yine de hoş birşey değildi. Kendisi kıskanınca deliye dönüyordu ve Ella da öyleydi.

"Aslında.. sana hak veriyorum, Ella. Ben olsam ben de sinirlenirdim, hatta deliye dönerdim. Beni biliyorsun. Ama gerçi ben önceki olaydan dersimi aldım, o ayrı." Gülümsedi Matt. Ella, gözlerinin içine bakıyordu.

"O kızdan uzak durmak en iyisi olacak, hatta Lu ve Chuck'tan başka bütün kızlardan! Bana uyar! Ya da sevgilisi olanlar hariç bütün kızlar, ya da boşver. En iyisi Lu ve Chuck hariç olan seçenek!"

Ella hafifçe gülümsedi. Matt de onu başıyla onayladı!

Matt'in çok hoşuna gitmişti bu. Gülümseyince çok tatlı oluyordu. Yanağına bir öpücük kondurdu ve Ella'nın az önce dediği şeyi gerçekleştirmek üzere onunla birlikte yürüdü, bir yer bulmak ve başbaşa kalmak!

"Başka şey isteseydim olurmuş belki de." diye düşündü ve kendi kendine gülümsedi!

Plan
1 sayfadaki 1 sayfası