| Hazırlıklar | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Blair Granger Gryffindor 4. Sınıf
Kişi sayfası Sağlık Durumu: 1000 Büyü Gücü: (400/1000) Uçuş Kabiliyeti: (400/1000)
| Konu: Hazırlıklar Çarş. Eyl. 09, 2009 9:51 pm | |
| Blair ,Rachel'in doğum günü için,büyük salonu süslemek üzere büyük salona girdi. Blair zevkli biri ve aynı zamanda mükemmelliyetçiydi.Rachel için elinden gelenin daha fazlasını koymak istiyordu ortaya.Daha yeni tanışmalarına rahmen onu çok seviyordu ve en iyiyi hakkettiğini düşünüyordu.Onun mükemmel olduğunu düşünüyordu.Ve bir kişi hakkında bu düşünceye kolay kolay varmazdı. İlk önce Süsleyeceği alanı baktı.Burası süslenmeye kesinlikle müsaitti.Blair burada müthiş bir görüntü elde edebilirdi. Yanlış birşey yapmamak için,İlk önce nereleri süsleyeceğini dizayn etti kafasında.Büyük Salonun süslenmiş görüntüsünün Blair'ın kafasında tam olarak oturması lazımdı süslemeye başlaması için.Salonun her köşesine bakmak için turluyordu salonu.Gece yarısı olduğu için salon boştu.Bu yüzden ayak seslerini kontrol etmeye çalışıyordu.Etraf gerektiğinden daha çok sessizdi.Blair Sessizlikte daha iyi işler ortaya koyacağını düşündü.Her şeyin iyi tarafına bakmaya bayılırdı.Onu Pollyanna Yapan şey buydu zaten.Sakarlığının etkisi olarak yavaş adımlarla yürümeye çalışırken bir şeye takıldı ve yere düştü.Canı acımıştı ama bu pek umrunda değildi "Kahretsin! çok ses çıktı.Umarım birini uyandırmamamışımdır."dedi kendi kendine.Ardından kontrol etmek için büyük salonun kapısına gitti ve kapıyı araladı etrafına bakıntı kimse yoktu.Rahatlayarak derin bir iç çekti. Kendi kendine gülümsedi."Şimdi Başlayabiliriz.dedi içinden.Asasını Yavaşça çıkardı ve onu süzdü.Yine içten bir gülümsemeyle asasını salladı.İlk süslediği yer çok güzel olmuştu.İşler böyle yerinde giderse süper sonuçlar alıcaktı.Asasını ikinci kez özenle sallayacakken Büyük Salona birinin girdiğini farketti.Kafasını Kapıya Yönlendirerek gelenin kim olduğunu anlamaya çalıştı.
| |
|
| |
Blizzard Mainstone Ravenclaw 5. Sınıf | Bahçe Sorumlusu | Quidditch: Kovalayıcı
Kişi sayfası Sağlık Durumu: 1000 Büyü Gücü: (500/1000) Uçuş Kabiliyeti: (500/1000)
| Konu: Geri: Hazırlıklar Çarş. Eyl. 09, 2009 10:10 pm | |
| İçeriye giren Blizz.'di . Kaşlarını çattı neler oldugunu anlamaya çalıştı bir Gryffindor'lu kız , Büyük Salon'u süslüyordu . Dudagının kenarı segirtti . Gülmemek için kendini zor tutuyordu . Kız Blizz.'i görünce önce biraz irkilmişti daha sonra kızarmıştı . Utanmışa benziyordu ki utanmalıydı da . Blizz yüzüne sakin ve kayıtsız bir ifade takmıştı . Ellerini cübbesinin cebine attı ve kıza dogru yürümeye başladı . Her yer sessizdi tek ses kızın nefes alıp vermesi ve Blizz'in ayaklarının tabana vurdugunda çıkardıgı sesti . Yavaş yavaş yürüyordu ki zaten bu saatte bu kadar uykuluyken hızlı yürümesi olanaksızdı . Kız muhtemelen 1.63-1.64 bolarında kumral soluk tenli - kendisi kadar olmasada - kahverengi gözlü , güzel bir kızdı . Hafif dalgalı sırtına kadar gelen saçları vardı . Blizz'i görünce utançtan alt dudagını ısırıyordu . Blizz onun bu utangaçlıgı karşsında ne yapacagını şaşırmıştı . Daha sonra dudagının kenarı kıvrıldı hafifçe tebessüm ediyordu . Karşısındaki kızı yatıştırmak için . Nihayet yanına gelmişti kızın . Hava oldukça güzeldi . Bu kızı daha önce görmüştü yanlış hatırlamıyorsa 4. sınıf bir Gryffindor ögrencisiydi . Burda ne aradıgını soracaktı fakat biraz kaba olur düşüncesiyle elini uzattı ve ' Merhaba ben Blizzard Mainstone ' dedi . Şimdi kendinden daha emindi . Kız biraz daha rahatlamış görünüyordu en azından yanakları artık kıpkırmızı degildi .Fakat acı cekiyor gibiydi . Sonra kız otuz saniye kadar cevaplamayınca Blizz elini çekti ve kaşlarını çattı . Sonra kızın elini çok sıktıgını anladı ve kıkırdadı ' Özür dilerim bilerek olmadı ' diyerek özür diledi kızdan . ' Peki adını ögrenebilir miyim artık ? ' dedi nazikçe ... | |
|
| |
Kişi sayfası Sağlık Durumu: 1000 Büyü Gücü: (400/1000) Uçuş Kabiliyeti: (400/1000)
| Konu: Geri: Hazırlıklar Çarş. Eyl. 09, 2009 11:19 pm | |
| "Eyvah işte şimdi yakalandım."dedi içinden Blair.Büyük salona giren çocuk gayet normal tavırlarla ellerini cüppesinin ceplerine sokmuş Blair'a doğru ilerliyordu.Blair utanıyordu.En azından yakalandığına...Daha Dikkatli olması gerekirdi. Çocuk Yavaş ve sert adımlar atıyordu.Birazda uykulu gibiydi.Blair içini çekerek "Harkika.Onu Uyandırmışım.Eminim ki çok kızacak."diye içinden söylendi .Uyandırdığı için daha çok utandı.Blair korkmuyordu,korkmazdıda.Ama çocuk yanına gelip ne dese haklı olacaktı.Blair'ı haksız olması utandıracaktı.Çocuk üzünü ifadesiz tuttuğu için Blair ne diyeceğinii anlamakta zorlanıyordu.Çocuk sadece uykulu görünüyordu.Çocuk Blair'ın yanına gelip gayet normal bir tavırla yürümesine son verdi.Blair artık çocuğun diyeceği cümleyi bekliyordu.Yeterince gerilmişti.Bir an önce olsun da bitsin diye düşünüyordu. Çocuğun ağzından sözcükler dökümeye başladı."Merhaba ben Blizzard Mainstone"diyerek elini uzattı. Blair şaşkınlığa uğrayarak içinden:"Adını mı Söyledi?Güzel demekki sinirlenmedi.Daha rahat atlatıcam."diye düşündü.Utanma duygusu gitmeye başlasa bile Blizzard'a bunları düşünürken cevap verememişti. Blizzard:"Adını Öğrenebilir miyim artık?"dedi. Blair kendini toparladı.Yakanlanmış olabilirdi ama sonuçta karşısındaki kişinin partiden haberi vardı.Güleryüzlülüğünü ve tüm sevimliliğini eskisi gibi yüzüne yerleştirdi."Blair Granger."diye cevap verdi. | |
|
| |
Kişi sayfası Sağlık Durumu: 1000 Büyü Gücü: (500/1000) Uçuş Kabiliyeti: (500/1000)
| Konu: Geri: Hazırlıklar Perş. Eyl. 10, 2009 12:55 am | |
| Kız nihayet adını söylemişti . 'Blair Granger' hiçte yabancı gelmiyordu ismi . Tabii bahçe sorumlusu olunca çogu ögrencinin ismini bilmek zor olmuyordu . Burada neler oluyordu ? Kaşlarını çatıp masanın üzerinde duran süslemelere baktı . Sonra da kafasını kaldırım yukarda takılı duran tek bir süse... Blizz'in olanları idrak etmesi 1 dakikasını aldı 1 dakika boyunca hiç konuşmamışlardı . Blizz girişken biriydi fakat uykulu oldugu için konuşamıyordu . Kibarca esnedi ve ' Sakıncası yoksa Blair , bu süslerin ne oldugunu sorabilir miyim ? Bu saatte takman çok tehlikeli yaşlı hademe bir sıçan gibi bu saatlerde ögrencilerini yakalamak içn gezer 15 dakikalıgına ve sen büyük salondasın bu eminim dikkat çeker . ' dedi .Biraz durdu . Sonra yumuşak bir ses tonuyla devam etti ' Ama eger istersen yardım edebilirim , sanırım bir parti var ve ben davetli degilim en azından yardım edebilirim . ' dedi . Gözlerinin içi parlıyordu . O hademe buraya gelecekti ve Blizzard ona gününü gösterecekti onu hiç sevmiyordu . Gözlerinin içi şeytani bir gülümsemeyle parlıyordu . Sonra coşkulu bir şekilde fısıldadı ' Eee Blair ? Ne diyorsun sana yardım etmem de bir sakınca var mı ? Ah ! tabii ki yok ne kadar da aptalım bir elin nesi var iki el parti yapar . ' yaptıgı bu igrenç espriye ikisi birden 'ıyy' gibi bir tepki verdi sonra Blizzard daha da coşkulu bir biçimde ' Hadi başlayalım ' dedi . Kaşlarını çattı ve tavana ne yapabiliriz diye bakmaya koyuldu ... | |
|
| |
| Konu: Geri: Hazırlıklar Perş. Eyl. 10, 2009 3:44 am | |
| Blizzard Blair ona adını söyledikten sonra,burada neler olduğunu anlamak için etrafını incelemeye başladı.O kadar dikkatli inceliyordu ki.Blair Partiden haberi yok galiba diye düşündü.Blizzard esnedikten sonra Blair'a dönerek: Sakıncası yoksa Blair , bu süslerin ne oldugunu sorabilir miyim ? Bu saatte takman çok tehlikeli yaşlı hademe bir sıçan gibi bu saatlerde ögrencilerini yakalamak içn gezer 15 dakikalıgına ve sen büyük salondasın bu eminim dikkat çeker . ' Blizzard'ın yüzüne çok rahat anlaşılan bir sinsilik yerleşmişti.Gözleri parlıyordu. Sesini demin öncekinden daha yumuşatarak: Ama eger istersen yardım edebilirim , sanırım bir parti var ve ben davetli degilim en azından yardım edebilirim . ' Blair ilk öncelikle şaşırdı.Partiye herkes davetliydi bir yanlışlık olmalıydı.Blizzard çoşku dolu bir sesle: Eee Blair ? Ne diyorsun sana yardım etmem de bir sakınca var mı ? Ah ! tabii ki yok ne kadar da aptalım bir elin nesi var iki el parti yapar . 'dedi.Blair Blizzard'ı kırmamak için gülmeye çalıştı ama başaramamıştı.Blizzard daha çoşku dolu bir sesle:' Hadi başlayalım ' dedi.Ve etrafını incelemeye başladı.Blair Çekinmeden söze başladı."Patiye herkes davetli Blizzard.Davetiyelerin yollanmasında bir sorun olmuştur.Eminim ki davetlisindir."diye gülümsedi.Ardından tek kaşını kaldırarak elleriyle süslerin bir kısmını gösterdi:"Ayrıca Bunların kapıya asılması hoş durabilir.Ne dersin?"dedi.Onla birlikte süsleyeceklerse onun da fikirlerine önem vermeliydi. | |
|
| |
Evangeline Austen Ravenclaw 6. Sınıf | Ortak Salon Sorumlusu | Quidditch: Kovalayıcı
Lakap : Eva.. Mesaj Sayısı : 194
Kişi sayfası Sağlık Durumu: 1000 Büyü Gücü: (600/1000) Uçuş Kabiliyeti: (600/1000)
| Konu: Geri: Hazırlıklar Perş. Eyl. 10, 2009 1:53 pm | |
| Eva Beth'den ayrılınca duruma bakmak için Büyük salona gidiyordu.Blair erkenden hazırlıklara başlamıştı.Ama bütün işi ona bırakamazlardı ya.Bu yüzden Beth Tommy'i getirmeye gitmişti.Eva Blair'in zevkine kesinlikle güveniyordu.Ve mükemmel bir iş çıkaracağınada.
Eva hızla Büyük salondan içeri girdi ve girerken ''Heyy Sweety.Nasıl gidiyor?'' dedi.Ama içeri girdiğinde ki tabloyu görünce lafının devamını getirmedi.Blair ''Hoşgeldin Eva!'' dedi.Eva ''Yardıma ihtiyaçın olabilir diye bir bakmaya gelmiştim ama sanırım yok.'' dedi.''Beth de Tommy'i sana yardım etmesi için çağırmaya gitmişti.''diye ekledi.Blair ''Blizz'de şans eseri geldi ve sağolsun bana yardım etmek istedi.'' dedi gülümseyerek.
Eva sessizce lütfetmiş dedi ama kimse duymadı.Eva ''Neyse Tommy ve Beth birazdan gelirler.''dedi ve açılan kapının sesini duyunca ''Geldiler bile!'' diye ekleyip arkasını döndü.. | |
|
| |
Elizabeth van der Woodsen Ravenclaw 6. Sınıf
Lakap : Beth, Barbie =) Mesaj Sayısı : 151
Kişi sayfası Sağlık Durumu: 1000 Büyü Gücü: (600/1000) Uçuş Kabiliyeti: (600/1000)
| Konu: Geri: Hazırlıklar Perş. Eyl. 10, 2009 2:11 pm | |
| Eva ve Beth Ravenclaw ortak salonunun önünde ayrılmışlardı. Eva Büyük Salon'a gidip Blair'a yardım edecek, Beth de Hufflepuff Ortak Salonuna gidip Tommy'i alacaktı. Beth hızla merdivenleri inerken tuzaklı basamaklardan birine rastlamamaya dikkat ediyordu. Kazasız belasız 2. kattaki Hufflepuff Ortak Salonu'nu bulunca derin bir nefes aldı. Hemen saatine baktı. Tommy'nin artık çıkması gerekiyordu. Beth tam bunları düşünürken arkasından bir ses geldi ve Tommy göründü. Beth onu görünce gülümsedi ve : "Uykunu alamadın mı Tommy?" diye sordu muzipçe. Tommy hala esniyordu. Beth onu kolunu tuttu ve : "Ne kadar çabuk gidersek o kadar iyi." deyip Tommy'i peşi sıra meridvenlerden indirmeye başladı. Giriş Salonu'na geldiklerinde Tommy, "Güzel bir parti olacak gibi ha?" diye sordu gülerek. "Güzel olacak tabiki." dedi Beth de kendinden emin bir sesle. Rachel'ın partiye bayılacağından adı gibi emindi. Ama kendimni her an bir aksilik çıkacakmış gibi hissediyordu. Sonunda Beth ve Tommy Büyük Salob'un kapısına geldiklerinde Eva tam önlerinde duruyordu. Onların geldiğini duyunca yüzünde inanamamazlık ifadesiyle döndü. Beth tek kaşını kaldırdı. Bir şeyler oluyordu belli ki. Beth biraz daha ilerleyince kendisine doğru bakan ve gülümseyen Blair'la, gayet rahat ve sakin görünen Blizzard'ı gördü. Oldukça yakın duruyorlardı ve Beth o andaki büyük sessizliğin iyiye alamet olmadığını düşünüyordu. Yavaşça arkasını dönüp hala kapıda bekleyen kuzenine baktı. Tommy'nin gözleri açılmıştı ve gördüğü manzara karşısında donakalmıştı... | |
|
| |
Tommy John Euryale Hufflepuff 3. Sınıf
Kişi sayfası Sağlık Durumu: 1000 Büyü Gücü: (300/1000) Uçuş Kabiliyeti: (300/1000)
| Konu: Geri: Hazırlıklar Perş. Eyl. 10, 2009 2:34 pm | |
| Tommy büyük salonun dev kapılarını geçtiklerinde gördüğü manzara çok ilginçti. Elbette kibar ve çağdaş biri gibi davranması gerekiyordu. Kimse ile tartışmayacaktı, en azından bir sınıra kadar.
Yüzüne en neşeli gülümsemesini taktı ve Blair'in yanına gitti.
''Selam, bitanem.'' oradakilerin şaşkın bakışları arasında belinden tutarak yarıya kadar eğdi ve dudaklarından öpmeye başladı. Yaklaşık on saniye kadar öpüştükten sonra Beth'in öksürüğü ile ayrıldılar.
Blair'in kıpkırmızı kesildiğini görüyordu fakat bir yandan da ona baktığında gülümsediğini görebiliyordu.
''Selam Eva ve şeyy Elizza-Blizzard sanada selam'' dedi muzipçe gülerek. Eva'nın başını eğerek karşılık verişinden sonra ''Eee Blair gerçekten çok çalışmışsın tatlım, sağol gerisini biz halledebiliriz.'' dedi diğerlerine bakarak...
Ardından onu zorla yatakhaneye gönderdikten sonra , Beth'in verdiği süsleri salonun diğer ucuna asmaya başladı. Bu sırada hala Blair'i düşünüyordu... | |
|
| |
| Konu: Geri: Hazırlıklar Perş. Eyl. 10, 2009 7:00 pm | |
| Blair'la Blizzard çok çalışmışlardı.Blizzard Blair'a çok yardım etmişti.Bu yüzden Blair yorgunluk hissetmiyordu.Blair bir anda Büyük salona birisinin daha geldiğini farketti. Ardından Tatlı bir ses duydu:"Heyy Sweety.Nasıl Gidiyor?".Bu kesinlikle Eva'nın sesiydi.Blair çok içten bir gülümsemeyle:"Hoşgeldin Eva!"dedi.Eva'nın yüzüne baktığında Eva gülümsemiyordu.Yüzünde inanılmaz derecede bir şaşkınlık vardı. Eva:"Yardıma ihtiyacın olabilir diye bakmaya gelmiştim ama sanırım yok.Beth'de Tommy'i sana yardım etmesi için çağırmaya gitmişti."Blair çok mutluydu.Tommy'i çok özlemişti ve şimdi onu görücekti.Blizzard'a çok şey borçluydu.Ona baktı ve gülümsedi ve:"Blizz de şans eseri geldi ve sağolsun bana yardım etti."dedi.Bu cümleden sonra Eva birşey mırıldandı ama Blair ne dediğini anlamamıştı.Eva konuyu değiştirmek istercesine "Neyse Tommy ve Beth Birazdan Gelirler."dedi.Cümlesi bittikten sonra büyük salonun kapısı açıldı gelen Beth ve Tommy'di.Blair Tommy'i görünce iç çekti.Eva:"Geldiler bile"dedi tatlı bir sesle. Beth ve Tommy salona çok tatlı bir ifadeyle girdiler ama sonra Blair'ın olduğa tarafa bakınca yüzlerini şaşkınlık aldı.Tommy Blair'ın yanına geldi ve gayet ve rahat bir ifadeyle :"Selam,bitanem."dedi.Blair Tommy'nin yüzüne özlemle bakarak gülümsedi.Tommy o sıcacık ellerini Blair'ın beline sardı.Ve öpüşmeye başladılar.Öpüşmeleri Beth'in öksürmesiyle son bulmuştu.Blair kızarmıştı.Ama Tommy yüzüne bakınca bütün utancı gitti ve gülümsedi. Tommy daha farklı bir tavırla:"Selam Eva ve şey Elizza-Blizzard sanada selam"dedi muzur bir gülümsemeyle.Ardından ekledi:''Eee Blair gerçekten çok çalışmışsın tatlım,sağol gerisini biz hallederiz."dedi diğerlerine bakarak.Blair yatakhaneye cıkacaktı.Blizzard'a bakarak:"Ciddiden Çok teşekkür ederim.Sen olmasaydın bunları yapmam zor olurdu"dedi.Eva'ya döndü:"Görüşürrüz Honey"dedi.Eva ise:"Tabiki de Sweety "diye cevap verdi.Ardından Beth'e döndü.:"Görüşürüzz Hayatım sana anlatacaklarım var"dedi.Beth bu cümlenin üzerine Blair'a göz kırptı.En son Tommy'e dönerek"Seni Seviyorum."dedi ve büyük salonun kapısına doğru yol aldı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Hazırlıklar C.tesi Eyl. 12, 2009 1:17 am | |
| Blizz yorulmamıştı fakat dinlenmesi de gerekiyordu . Yatakhaneye gitmek istemiyordu ve heran hademe gelebilirdi . Bütün gece burda olmasına ragmen eglenceyi kaçırmak gibi bir niyeti yoktu . ' Selam Tommy , Elizabeth hoşgeldiniz . Sende hoşgeldin Evangeline Austen .. ' sonra gülümsedi . Evangeline'yle hala zıt gidiyorlardı . Bu kızın sanırım Blizz'e karşı bir garezi vardı ama Blizz ona ne yaptıgını bilmiyordu acaba herkese mi böyleydi ? İçinden ' Amaan bunu mu takacam kafama ? ' dedi ve sonra sanki kafasının üzerinden sinekleri kovalarmış gibi elini salladı .
Blizz son bir sihir daha yaptı ve güzel bir ejderha figürü yerleştirdi tavana . Sonra bir masanın üzerine oturdu ve ' Ben sanırım burada kalacam . Bütün gece bekledikten sonra hademe gelirse eglenceyi kaçırmak istemem . Hem yardımcı da olabilirim ' dedi ve hafifçe tebessüm etti . Sonra oturdugu yerden kaşlarını çattı aklından yine neler geçiyordu acaba ... Tommy'i ilk defa görüyordu . 3. sınıf uzun boylu , beyaz tenli , sarışın yakışıklı bir Hufflepuf ögrencisiydi . Blair'le gerçekten çok yakışıyorlardı . Birisi yaptıgı bir büyüyle yanlışlıkla - yada bilerek - Blizz'in o çok begendigi balonunu patlattı . Blizz gözlerini devirdi ve derin bir iç geçirip balonun aynısından yaptı .
Gece devam ederken herkes çok çalışıyordu Blizz'e davetyesi gelmeyen bu parti gerçekten güzel olacak gibiydi . Tanrım ! nasıl olurda aynı binada oldugu kişinin davetiyesi ona gelmezdi ? Her neyse önemli degil hala resmi olarak davetli sayılmazdı bu nedenle gelmeyecekti . Ama yine de Rach'i severdi ve onun partisine yardımı dokunsun istiyordu . Sonunda oturmaktan yorulmuş olacak ki - kıçı da agrıdıgından olabilir - ayaga kalktı ve ' Ben kapının önündeyim gelen olursa size haber veririm . Kafanız dışarda olmaz ve işe konsantre olursunuz . En azından balonumu patlatmazsınız bu sayede ' dedi imalı imalı ve büyük salonun kapısına dogr yöneldi . Çıkarken son bir aksesuar daha yaptı kapının üzerine ve Büyük Salon'un kapısını açarak dışarı çktı ... | |
|
| |
Elizabeth van der Woodsen Ravenclaw 6. Sınıf
Lakap : Beth, Barbie =) Mesaj Sayısı : 151
| Konu: Geri: Hazırlıklar C.tesi Eyl. 12, 2009 1:51 pm | |
| Beth, Tommy'ni en ufak bir kızgınlık belirtisi göstermemesine çok şaşırmıştı. Blizzard'ın gelmesi planlarda yoktu. Beth onu fazla umursamaz ve fazla rahat buluyordu. İnsanda biraz heyecan da olmalıydı değil mi? Yarı yarıya süslenmiş Büyük Salon'daki sessizliği bozmak için : "Eh, hadi başlayalım artık!" dedi yığın gibi duran çeşit çeşit süslere doğru ilerledi. "Evet, hadi uyuşukluk yapmayın!" dedi Eva da gözleri parlayarak. O da Beth'in yanına geldi ve uzun, mavi bir şeridi asasının ufak bir haraketiyle karşısındaki pencerenin üstüne astı. Beth, de ona gülümsedi ve aynı süsten bir tane de o aldı. Hemen havalandırdı ve Eva'nınkinin yanındaki pencereye astı. Tommy, sessizce bir şarkı mırıldanıyordu. Beth bir süre sonra bunun hangi şarkı olduğunu anladı. Tommy ve Beth'in en sevdikleri şarkıydı bu. Ne zaman fazla enerjik olsalar bu şarkıda dans ederler, ne zaman canları sıkkın olsa bu şarkıyı dinleyip rahatlarlardı. Beth, Tommy'e döndü. Tommy o anda elindeki beyaz balonun üzerine 'Rach' yazmakla meşgüldü. Kuzeninin gülen gözlerle kendisine baktığını fark eden Tommy de başını kaldırdı ve Beth'e gülümsedi. Eva, "Beth, gel şunu halledelim kanka yaa.." dedi esneyerek. Beth ona döndü ve elindeki mor bandı gördü. Bant, en az 4 metre uzunluğundaydı. "Bunu girişe asarız." diye fikir önerdi Eva bandın bir kısmını başının üzerine kaldırarak. Beth başıyla onayladı ve ona yardım etmek için ilerledi. İlk önce onu masaya sermeleri gerekiyordu. Blizz yardım etmek için ayağa kalkmıştı ama Beth "Gerek yok Blizzard." dedi ona bakmadan. Blizz tekrar oturdu ve onları izlemeye başladı. Bandı masaya serdikten sonra ikisi de aynı anda asalarını kaldırdılar ve biri baştan biri sondan olarak mor, simli bandın üzerine, altın harflerle "İYİKİ DOĞDUN RACHEL!" yazdılar. İşlerini bitirdikten sonra Eva geriledi ve "Vaaaoov Bethhh! Süper oldu bence!" dedi kendinden emin bir tavırla. "Bence de." diye onayladı Beth. "Bence de." dedi Tommy. Tam arkalarında duruyordu ama ikisi de bunu fark etmemişlerdi. Beth dönüp ona gülümsedi. "Hadi asalım şunu!" dedi Eva. Belli ki yaptığı şey karşısında büyülenmişti. Üçü de asalarını banda çevirdi ve anında havalandırdılar. Bandı kapının tam girişine uçurup, uygun bir yere astılar. "Benim yardımıma gerek yok heralde?" diye sordu Blizzard. Beth ona döndü. Gözlerini kısmıştı ve dimdik oturuyordu. "Aslında gerek yoktu Blizzard ama teşekkürler. Mesela şu balonlar güzel olmuş." dedi Beth zoraki bir gülümsemeyle. Blizzard da hafifçe güldü ve tekrar oturduğu yere çöktü. Beth Eva'ya döndü. Sinirli bir şekilde bir Beth'e bir Blizzard'a bakıyordu. "Blair ondan niye yardım istemiş anlamış değilim. Sadece birkaç dakika geciktik." dedi dişlerinin arasından. Belli ki onun bu kadar rahat ve gevşek olması Eva'nın da sinirlerini bozuyordu. "Neyse artık idare ederiz." dedi Beth de Blizzard'ın yarım kapalı gözlerine bakarak... | |
|
| |
Evangeline Austen Ravenclaw 6. Sınıf | Ortak Salon Sorumlusu | Quidditch: Kovalayıcı
Lakap : Eva.. Mesaj Sayısı : 194
| Konu: Geri: Hazırlıklar C.tesi Eyl. 12, 2009 4:48 pm | |
| Hep beraber büyük salonu süslüyorlardı ve çok eğleniyorlardı.Eva yapılanlarla grur duyuyordu.Rach gerçekten çok beyenecekti.Ama büyük bir sorun vardı.Ne giyeceğine bir türlü karar veremiyordu. Beth'in yanına gidip ''Off kanka ya ne giysem diye bir türlü karar veremiyorm.'' dedi üzüntüyle.Beth ''Aynen bende Eva yaa.'' dedi Beth de aynı endişeyle.Eva ''Ee ne yağıcaz peki.Nasıl seçicez?'' dedi Eva elindeki iki süse bakıp karar vermeye çalışırken. ''Sen bana seçeneklerden bahset.'' dedi Beth.
Eva ''Hımm.Tamam.Şimdi kısa olsun diyorum.'' dedi.Beth ''Bencede.'' diye cevap verdi.Eva elindekilerden birini masaya bırakarak ''Neyse ya gidince gösteririm.'' dedi. Beth de ''Aynen bende.''dedi.
Tommy ordan ''Aslında daha büyük bir sorun olduğunu düşünüyorum.Hani ne giyeceğiize karar vermenin ne kadar büyük bir sorn olduğunu düşünürsek.'' dedi alayla.Eva gözlerini devirdi.Beth de Tommy'in koluna bir tane patlattı.''Tamam siz bilirsiniz Rach'i nasıl partiye hazırlayacğınıza ve getireceğinize siz karar verin.''diye devam etti Tommy omuzlarını silkerek.
Eva birden döndü ve bir Beth'e bir Tommy'e bakmaya başladı sonrada kararsızlıkla ''Başka birinin partisi desek.Mesela Blair'in?'' diye sordu... | |
|
| |
| Hazırlıklar | |
|