Maceraya Katılın, Fantastik Dünyada Yer Edinin, Muhteşem Dünya'ya Giriş Yapın! (: |
|
| Matt ve Ella | |
| | |
Yazar | Mesaj |
---|
Matthew Gillstad Ravenclaw 7. Sınıf
Lakap : Matt Mesaj Sayısı : 74
Kişi sayfası Sağlık Durumu: 1000 Büyü Gücü: (700/1000) Uçuş Kabiliyeti: (700/1000)
| Konu: Matt ve Ella Ptsi Tem. 20, 2009 8:11 pm | |
| Matt, ailesini kaybettiği günler hariç, ilk defa ağlıyordu. Bu sefer sevdiği kızı kaybetmişti...
Yemek masasında olamsına rağmen ağladığını kimseden gizleyemiyordu, gücü de kalmamıştı zaten.
Gözleri büyük bir ihtimalle kızarmıştı. Göz kapakları ağırlıktan kapanıyordu. Yorgun argın yemeğini yiyordu, tabi yemek denebilirse. Didikliyordu ve 2-3 dakikada bir çatalı ağzına götürüyordu. Masada hiçbirzaman bir arada göremeyeceği kadar çok yemek vardı ama hiçbiri bile ilgisini çekmiyordu. Tek isteği Ella'yla arasını düzeltmek ve bu ilk kavgalarını unutmaktı. Herşeylerinin ilki güzeldi, bu hariç ...
Gözü kapıdaydı. Onu bekliyordu. Bekledi, bekledi ve bekledi... Ama gelmiyordu. Acaba nasıldı, ne yapıyordu? Ya kendine kötü birşey yaptıysa?
Matt bunları düşündükçe içi içini daha çok yiyordu, vicdan azabından ölebilirdi. Ve işte tam bunları düşündüğü an, Ella kapıda gözüktü. Evet, o ordaydı. Matt onu gördüğü an gözyaşları arttı ama yine de mümkün olduğunca hızlı bir şekilde kalktı ve yanına gitmeye başladı.
Ella da en az kendisi kadar bitkin gözüküyordu. Gözleri şiş ve kızarıktı. Yere bakarak yürüyordu.
Matt Ella'nın 1-2 metre uzağındaydı şimdi. Matt durakladı. Ama Ella hala ona doğru geliyordu. Matt in üstüne doğru gelmeye devam ediyordu, kafası yere eğik olduğu için Matthew'u görmüyordu. En sonunda yürürken Matt'e çarptı ve durdu. Matt onun koluna hafifçe dokundu.
"Ella, özür dilerim. Lütfen konuş benimle, lütfen..."
Matt'in gözünden birkaç yaş daha süzüldü... | |
| | | Cornelia E. Enchanted Admin | Gryffindor Sınıf Başkanı & 7. Sınıf | Quidditch: Kaptan
Lakap : Ells. Mesaj Sayısı : 453
Kişi sayfası Sağlık Durumu: 1000 Büyü Gücü: (700/1000) Uçuş Kabiliyeti: (700/1000)
| Konu: Geri: Matt ve Ella Ptsi Tem. 20, 2009 8:48 pm | |
| "Ah, afedersiniz." dedi ve yürümeye devam etti Ella. Ne kadar gıcık biriydi böyle ? Kendi gıcıklığına şaştı. Masaya oturdu ve çatalını yemeklerin üzerinde gezdirdi. Matt karşı masasındaydı ve tam yüzünün hizasında oturuyordu. "Lanet olsun, şans bana yardım etmiyor." dedi Ella içinden. Yemeğini yedi, biraz fırında rosto mideye indirdi, ama üçüncü çataldan sonra birşey yiyemeyeceğine karar verdi. Altın bardağını ağzına götürdü, biraz meyve suyu içti ve peçetesi ile ağzını sildikten sonra kitapların alıp koşuşturdu. Bu sırada Gryffindor'dan iki çocuk yanına geldi, ona sorular sordu. Ella yanıtladı, ve oradan çıktı. Charlotte ve Luna'yı bulmalıydı. | |
| | | Anthony R. Enchanted Gryffindor 7. Sınıf
| Konu: Geri: Matt ve Ella Ptsi Tem. 20, 2009 9:01 pm | |
| Ella hızla dışarı çıkarken Anthony de kapıdan giriyordu ve çarpıştılar. Anthony "Dikkat Etsene Ella!" diye çemkirdi, ve yoluna devam etti. Gözü heryerde Luna'yı arıyordu, içinde ona karşı kabaran müthiş sevgiyi ona açmalı mıydı, yoksa açmamalı mıydı bunu bilemiyordu. Fakat bildiği tek şey, ondan kesinlikle hoşlandığıydı. Luna heryerde olabilirdi. Ormanda, tuvalette, ortak salonda, kütüphanede .. Neredeydi acaba ? Onu bulmalıydı. | |
| | | Matthew Gillstad Ravenclaw 7. Sınıf
| Konu: Geri: Matt ve Ella Ptsi Tem. 20, 2009 9:17 pm | |
| "Selam dostum, sonra görüşürüz!" Ella'nın peşinden giderken Anthony karşısına çıkmıştı.
Anthony nazikçe "Peki." dedi ve yoluna devam etti. Matthew ise Ella'nın peşinden gidiyordu. Koşarak ona yetişti ve kolundan tutup kendine doğru çevirdi.
"Bana bak Ella Enchanted!"
Ella huysuzlandı. "Özür dilerim, nazik olmam gerekiyordu." dedi Matt sessizce.
"Ella, lütfen beni affet, yaptığım yanlıştı. Bu kıskanma işini çok abarttım ve seni saçma bir nedenden dolayı kıskandım. Ne yapayım, seni çoks eviyorum ve eni kaybetmekten o kadar çok korkuyorum ki... Sevgine ve sana güveniyorum ama ben etraftakilere güvenmiyorum. Ella, ne olur anla beni." Tam sakinlemişken Matthew'un gözünden bir yaş daha süzülmüştü.
"Hayır, sen bana güvenmiyorsun! Güvensen hayatta böyle birşey düşünmezsin. Hem de bir Slytherin'liyle aramda birşey olduğunu dü-"
Matthew dayanamadı ve Ella'nın sözünü keserek onun dudaklarına yapışıverdi. Hala kolunu tutuyordu. Eğer diğer yerlere göre tenha olan bir yerde olmasalardı, o gören bir sürü insan olabilirdi.
Matt, Ella'ya sıkıca sarıldı. Ella da direnmiyordu ona karşı artık. Acaba yumuşuyor muydu?
"Ella, özür dilerim. Lütfen affet beni. Sen benim canımdan da ötesin. "Bir"tanemsin sen!" | |
| | | Cornelia E. Enchanted Admin | Gryffindor Sınıf Başkanı & 7. Sınıf | Quidditch: Kaptan
| Konu: Geri: Matt ve Ella Ptsi Tem. 20, 2009 9:31 pm | |
| "Pekii Matthew. Görüşürüz, derse çıkıyorum." dedi Ella. Matt'e ne zaman sinirlense hep uzun ismini söylerdi. Fakat unuttuğu kocaman bir ayrıntı vardı ki, Matt'de onunla aynı dersteydi. "İyi de, zaten bende o dersteyim. Birlikte gidelim." dedi şeker suratıyla. Ella ona karşı gelemedi, o kadar şekerdi ki! "Peki." dedi ve kitaplarını tutarak yürümeye başladı. Anthony neredeydi acaba ? Matthew onun yanından yürüyordu, ve bu dikkatini tümüyle dağıttığından konuşamıyordu. "Uzun zamanlar onun olmasını istediği çocuk onundu, fakat o , ona zerre kadar güvenmiyordu. Ne kadar acı.. " diye düşündü içinden. | |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Matt ve Ella Ptsi Tem. 20, 2009 9:37 pm | |
| Luna ve Chuck, her yere bakmışlardı ama bir türlü bulamıyorlardı Ella'yı. Chuck, onu aramak için Darren'la vakit geçirmeyi bile ertelemişti.
"Baykuşhane'ye gideceğini söylemişti ama oraya da baktık, değil mi? YOK!" dedi Luna. O ince ve tatlı sesinde endişe vardı.
"Bence kesin buradadır, telaşlanma canım." dedi Chuck nazikçe. Bir süre yürüdükten sonra iyice etrafa bakındığında Matt ve Ella'yı görebildi Chuck.
"Bak, Luna! Orada! Biraz üzgün görünüyor sanki. Acaba aralarında birşey mi oldu dersin?".
" Neyse, olduysa Ella bize anlatır. Yanına gidelim mi?"
"Chuck! Baksana, şuradaki Anthony değil mi?" Luna'nın kıkırdaması arttı ve çok az da olsa yanakları kızardı. Beyaz tenindeki kızarıklığın utandığı için olduğunu Chuck anlamıştı.
"Haydi, yanına git, konuş!" deyip hafifçe ittirdi Luna'yı Chuck. "Ben Ella'yla ilgileneceğim." diye ekledi ve Ella'ya doğru yavaşça yol almaya başladı. |
| Konu: Geri: Matt ve Ella Ptsi Tem. 20, 2009 9:55 pm | |
| "Ella, yeter artık." dedi Matt normal bir ses tonuyla. Ağlamıyordu ve kendini toparlamıştı. Bu kadar sulugözlülük bir erkeğe yakışmıyordu! Onu dışardan güçlü gözüken ama içinde çok zayıf biri olarak görsün istemiyordu. Kimsenin öyle görmesini istemiyordu. Gözlerini öyle silmişti ki, neredeyse hiçbirşey belli olmuyordu.
Ella bakmıyordu. Sadece yürüyordu, sanki etrafında o yokmuş gibi...
"Sen bana bakmasan da ben konuşacağım Ella. Kaç kere özür diledim, peşinden koşuyorum. Biliyorum, daha 2 ay önce serserilikler yapan o yaramaz çocuk gibi gözükmüyorum ama cidden dayanamayacağım. Bu kadar duyarsız olamazsın, Ella? Bu kadar açıklamaya ve özüre göz yumamazsın! Bunu gururundan yaptığına eminim. Olmadığın halde, 2 lafa hemen özrü kabul edecek bir kız gibi görünmemeye çalıştığını ve bu yüzden naz yaptığını biliyorum. Bırak inadı, Ella. Sen de barışmak istiyorsun. Hataydı diyorum sana! Konu sen olunca çok hassasım ben."
Matt'in sesine hiçbir titreme, gözünde hiçbir buğulanma olmamıştı ve kendinden gayet emin bir şekilde konuşmuştu. Sadece üzgün hissediyordu.
Ella'nın vereceği tepkiyi bekliyordu şimdi. Hala inatyapacak mıydı? Belki de böyle konuları "fazlaca" ciddiye alıyordu... | |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Matt ve Ella Ptsi Tem. 20, 2009 10:09 pm | |
| Luna utanmış bir halde "Hayır! Bn o gidince gelirim, sen git." deyip koşarak Gryffindor yemek masasına oturdu. Bu sırada Chuck ona muzurca gülümsüyor ve Ella'yla Matt'in yanına ilerliyordu. Luna ona dil çıkarıp utanç içinde yemeklerden biraz biraz tabağına doldurdu. Anthony'yi görünce gerizekalı gibi gülümsediği için onnun yanında elinden geldiğince az bulunmaya çalışıyordu. Kafasını bezgince iki yana sallayıp bir parça tavuğu azına attı. |
| Konu: Geri: Matt ve Ella Ptsi Tem. 20, 2009 11:14 pm | |
| "Matt! Beni sıkıştırmayı keser misin ?" dedi Ella gayet gıcık bir tonla. Bazen kendisini boğmak istiyordu, çok hat safhada sinir bozucu olabiliyordu. "İşim var." dedi ve ultra gıcık bir tonla Luna'nın yanına doğru koştu. Ona sarıldı, "Neredeydin!" dedi. Matt arkasında afallamış ve sinir olmuş bir biçimde duruyordu. Luna neye uğradığını şaşırmış biçimde, "Öldürüceksin beni, yavaş!" dedi. Ella "Üzgünüm, şey ııı. Hadi sınıfa!" dedi gıcık başkan havasında. Birinin gelip ona Avada Kedavra yapmasını istedi o an. Ne kadar sinir bir insandı böyle ? Luna bozuntuya vermedi, "Hadi gidelim. Fakat Sevgiliciğin orada, onu yalnız mı bırakacaksın ?" Ella ultra sinir tonuna dönerek, "O eminim kendine Ravenclaw'ın güzel kızlarından birini bulabilir." dedi ve tekrar gıcık gıcık yürüyerek Luna'yı kolundan tutarak sınıfa soktu. Chuck oradaydı, Ella Chuck'a doğru giderek, "Haydi oturalım kızlar." dedi. Matt çok geçmeden sınıfa girdi, Ella onu takmıyor gibi yapmaya çalıştı. Matt gidip Anthony'nin yanına oturdu. Ella bir an için Ravenclaw kızlarından birinin yanına oturacak gibi geldiğinden sinirle asasını tuttuysa da, oturmaması üzerine asasını boğazlamaktan vazgeçti. | |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Matt ve Ella Salı Tem. 21, 2009 12:41 pm | |
| "Ne kadar daha inat edeceksin, Ella? Bütün ders boyunca o da sen de birbirinize "çaktırmadan" bakışıp durdunuz. Ah, Merlin'in Sakalı! derdiniz nedir sizin?" Chuck en sonunda sormak istediği şeyi sorabilmişti.
"Düşünebiliyor musunuz, kızlar? BENİ BİR SLYTHERIN'LİDEN KISKANDI! Hem de tam ben o çocuğa haddini bildirecekken! O çocuk benimle alay etmeye çalışırken beyefendi kıskandı! O da kendine Ravenclaw'dan güzel ve daha akıllı kızlar bulur artık!" Ella sinirliydi. Büyük ihtimalle bu durumu kendine yediremiyordu.
"Bence o hatasını anladı, Ella. Özrünü kabul etmelisin. Küçük yavru bir köpek gibi bakıyordu sana!" Kıkırdamaya başladı Luna. İnce sesi yürüdüğü yerde yankılandı.
"Herkesin isteyebielceği bir sevgilin var, Ella. Çoğu erkek böyle yapmaz, tam tersine senin yaptığını yapar ve aranız daha da açılır, sırf gurur yüzünden!" diye ekledi. Bir yandan da elindeki çilekli donutu ısırıyordu.
Ella kendini tutamayıp ciddi tavrını bozdu ve gülümsedi, hatta hafifçe güldü. Birkaç saniye sonra tekrar o ciddi sesi geri geldi ve "Nerde o?" diye sordu.
"Yanına gideceksin değil mi?"
"Hayır, sadece merak ettim Luna." Bu seferki sesi biraz daha yumuşaktı. Birkaç saniye sonra "Çok ta umrumdaydı sanki!" dercesine güldü.
"Anthony ile olmalı!" Chuck, bunu söylerken Luna'ya bakmıştı ve Luna'nın ifadesini gördüğü anda küçük küçük kahkahalar atmaya başladı. Yerinde duramıyordu.
Luna Chuck'a "Heyy!" dedi ve onu küçük küçük "hırpalamaya" başladı ama Chuck kendini gülmekten alamıyordu. O anın içinden 1-2 saniye için sıyrıldı ve "Bakın, oradalar." diye fısıldadı sessizce.
Merdivenin başında görünmüşlerdi. Ella o an için Luna ve Chuck'a gülümsese de aralarında geçen son cümleden sonra gülümsemesi gir anda yüzünden silinmişti...
Neden bu kadar katı davranıyordu?! |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Matt ve Ella Salı Tem. 21, 2009 3:45 pm | |
| Luna Anthony'nin Matt'le bu kadar sık dolaşmasından rahatsızdı. Çünkü Matt'i ararlarsa onu da buluyorlardı! Ella Anthony ve Luna'nın arasında geçenleri bilmiyordu, Chuck'ın nasıl öğrendiğini de anlamamıştı Luna. Anthony'yi seviyordu ama bir gerçek vardı ki onun yanında durmaktan çekiniyordu. Anthony Luna'yı görünce hafifçe gülümsedi ve göz kıprı. Luna'nın midesinde onu her gördüğünde olan alışıldık 'uçuşma' başlamıştı. O da Anthony'ye gülümsedi Ella'ya çaktırmadan. Ama yanında durursa kendini ele vereceğini biliyordu Luna. Ella kızgınken erkek arkadaşının Anthony olduğunu öğrenmesi hiç hoş olmayacaktı. Hatta berbat olacaktı! Tam o yöne giderlerken "Benim... Benim ortak salonda küçük bir işim var. Sizi bulurum!" dedi ve neredeyse koşarcasına oradan uzaklaştı. Bu sırada Ella'nın arkasından "Bu kızın sorunu ne?! Anthony sen nereye gidiyosuni hey!!" diye söylendiğini duydu. Bu sırada Chuck da çok komik birşey varmış gibi katıla katıla gülüyordu. Luna hızlıca koşarken omzunda bir el hissetti ve sahibini bildiği için dönerken "Anthony!"dedi ve ona sarıldı. Bu sırada ne kadar uzaklaşıklarını bilmediğinden kafasını kaldıldığından Ella'nın Chuck'ı sürükleye sürükleye gelmiş olduğu süsü veren bir halle tam arkalarında olduğunu gördü ve kafasını Anthony'nin omzuna gömerken "Ah, Tanrım." dedi ince sesiyle. Bu sırada Matt de gelmişti ve "Hey, neler oluyor?" diye duruma pek bir uygun soruyu sormuştu. |
| Konu: Geri: Matt ve Ella Salı Tem. 21, 2009 7:45 pm | |
| Ella sinirle döndü ve, "Biri yabancı çocuğa neler olduğunu söylesin. Yoksa üzülür. Ah! Ya da, gidip şu zeki ve güzel Ravenclaw'lılara sorsun, ha ne dersiniz!" dedi gıcık bir tavırla. Son kelimesini o kadar çok bastırarak söylemişti ki kendisi bile korkmuştu.
Luna kıkırdadı. Ella sinirle kükredi. "Ne gülüyorsun Lu! Erkek kardeşimle çıkıyorsunuz, arkalarda öpüşüp koklaşıyorsunuz ve benim haberim yok! Neden!" o kadar çok bağırıyordu ki , Frankestein filmlerini aratmıyordu. Anthony neredeyse Luna'nın arkasına saklanmıştı.
"SANKİ KÜÇÜCÜK LUNA'NIN ARKASINA SAKLANINCA GÖRÜNMEYECEKSİN APTAL!" diye sinirli sinirli , sakince ama baskın kelimelerle söyledi. Herkes gözlerini pörtletmiş hayretle bakıyordu. "Burada komik olan birşey mi var!" diye tekrar konuştu. Tek gülmeyen kişi Matt'ti. | |
| | | Anthony R. Enchanted Gryffindor 7. Sınıf
| Konu: Geri: Matt ve Ella Salı Tem. 21, 2009 7:55 pm | |
| "Neden asabiye bağladın Ells. Biz çıkıyoruz, ve onu çok seviyorum." İçinde kelebekler uçuşuyordu, bu ilk kez yaşadığı birşeydi. Onu gerçekten seviyordu. Sonra ona döndü ve, "Canım, sende beni seviyorsun. E o zaman problem nedir ? Ella'nın asabiliğinin sebebini hepimiz biliyoruz." dedi ve gülümsedi, hemde süper gıcık bir tavırla. Ella titreyerek sinirle konuştu. "Ben asabi falan de-ği-lim!" "Ben de Pamuk Prenses." dedi Anthony gıcık ve sinir bir tavırını arttırarak. Luna'nın elini tuttu, ve ona doğru konuştu. "Başbaşa yürümeye ne dersin ?" dedi. Luna şeker bir tavırla konuştu. "Ella iyi görünmüyor -" dedi ama Ella Matt'e tam anlamıyla arkasını dönerek, "BEN ÇOK AMA ÇOK İYİYİM, SÜPERİM !" Ella arkasını dönüp gidiyordu ki, Chuck arkasından bir büyü ile onu durdurdu. Ella tekrar ultra gıcık tonuyla konuşuyordu. "Arkası dönük birine büyü yapma!" Anthony uyuzluğuna dönüş yaptı. "Vıdı,vıdı." Ella Anthony'e bir dil bağlama büyüsü yolladı. "DİLKİLİT!" | |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Matt ve Ella Salı Tem. 21, 2009 8:15 pm | |
| "Yeter Ella." dedi Luna sakin bir ses tonuyla ve dilkilit büyüsünü bozdu.
"Sinirlisin biliyoruz ama bu kadarı fazla, Matt Ella'yı alır mısın lütfen."
Bunları dedikten sonra da asasını çıkarıp "Wingardium Leviosa" dedi ince sesiyle. Ella küfür ederken havaya kalkmıştı büyünün etkisiyle. Matt asasıyla onu taşırken "Bırakın beni!" diye bağırıyordu. Luna Chuck'tan onlara eslik etmesini istedikten sonra Anthony'ye dönüp "Ben... Hadi biraz yürüyelim." dedikten sonra elini tutup onu çekiştirdi. Ella'nın sinirinin saçma olduğu çok açıktı ve bunun kısa sürede geçeceğini biliyordu Luna. Etraflarına toplananlar da dağılmaya başlamıştı. Kızların "Anthony yine birini bulmuş." gibisinden şeyler fısıldadıklarını duyuyordu. Bu biraz moralini bozmuştu ama bozuntuya vermeden kafasını Anthony'nin koluna koydu. Bu sırada hala Ella'nın psikopat gibi bağırışlarını duyuyordu. "Keşke bir de dilkilit büyüsü yapsaydım..." dediğinde Anthony ona bakıp güldü ve "Sana çok kızacak... Bana da tabii." dedi biraz düşünceli bir halde. Luna da içinden 'Kızdı bile.' dedi ama bunun bu kadarla bitmeyeceğini biliyordu. En kısa sürede ortak salona dönmeliydiler, Chuc'ın ona göz kulak olmasını dileyerek Anthony'nin elini sıktı. |
| Konu: Geri: Matt ve Ella Salı Tem. 21, 2009 8:21 pm | |
| Ella dünyanın merkezine yolculuk eden asasını çağırdı ve eline geldi. Ella kendini kurtarıp Matt'in suratına bir karga sürüsü yolladı ve sinirle kütüphaneye doğru yola çıktı. "Ravenclaw salonu bu tarafta değil Matthew Gillstad, şu yönde!" dedi arkasına bakmadan. Ve eliyle sağ tarafı gösterdi. Ella uğraşınca çok fena ve uyuz bir kişi olabiliyordu. Ah, ne havalı özellik! Matthew bunu hak etmişti. Matthew arkada öylece durdu, sanırım onu takmayı bırakmıştı. Ella içten içe üzülse de, sonunda gerçek niyetini anladığını düşündü ve gözünden düşecek damlayı inatla içeri ittirerek koşturdu. Bir köşede sinmiş Slytherin grubu öğrencilerini asasıyla ittirerek yola devam etti. Ve şu kelimeyi ekledi : "Ders başladı ahmaklar!" | |
| Konu: Geri: Matt ve Ella Salı Tem. 21, 2009 9:07 pm | |
| Matt, Ella'yı anlamıyordu. Evet, Ella haklıydı ama defalarca dilenen özürlere rağmen bu tavırlar niyeydi? Matt, hatasının farkına varmıştı ve kıskançlığının ne kadar saçma olduğunu anlamıştı ve bir daha yapmamaya "özen gösterecekti". Nedendi bu kadar tavır?
Pes etti Matt. Onu kendi haline bırakacaktı. Duvara yaslandı ve onun koşuşunu izledi.
Sıkıntıdan başını havaya kaldırdı ve tavandaki desenleri incelemeye başladı. Bu genelde birşey yapacak veya konuşacak bir durum olmadığında yapılacak en iyi işti... | |
| Konu: Geri: Matt ve Ella Salı Tem. 21, 2009 9:14 pm | |
| Ella koşuştururken merdivenlerden iniyordu, ve birden yere çakıldı. Kimse etrafta yoktu, rezillik olmadığı için mutluydu. Küfür yığını edip ayağa kalktı ve asasını parça parça olan dizine tuttu. "Reparo." Acı yoktu, iyiydi. Dağılan kitapları topladı ve arkasını döndü. İki tane Slytherin salağı durmuş gülüyordu. "Bana ha ? Sen kime bulaşıyorsun silik surat!" dedi ve asası ile boynuna doğru geldi. "Şe-şey özür dilerim." "Bunu yapmadan önce düşünecektin sarı çocuk!" dedi. İki çocukta gülmeyi bırakmıştı, sadece aptal aptal bakıyorlardı. Diğer çocuk tam asasına yönelecekken Ella "Expelliarmus." dedi ve asasını attı. "Eminum Totalus!" dedi ve çocuklar savrularak merdivene bağlandılar. Sonra da üzerine tuz biber olsun diye "Dilkilit!" ve "Eksumpra!" dedi. Çocuklar bu uğursuzluk ile ne görülebilecek, ne duyulabileceklerdi. Matt neden arkasında değildi? Yoksa Ravenclaw masasına mı gitmişti.. Acaba kızlar da orada mıydı ? Merakına yenik düşüp tam tersi yöne Ravenclaw Ortak Salonuna doğru gitti. Ortalıkta kimse yoktu, içeri girişte imkansızdı. Kulağını kapıya dayayıp dinlemeye başladı. | |
| Konu: Geri: Matt ve Ella Salı Tem. 21, 2009 9:32 pm | |
| Matt, Ortak Salon'daydı şimdi. Ella'nın isteği olmuştu sonunda, Ravenclaw Ortak Salonu'ndaydı ve etrafında bir sürü kız vardı. Ama bir sorun vardı, Matt onların hiçbiriyle ilgilenmiyordu!
Sıkıntıdan eline geçen ilk kitabı almıştı ve ne olduğunabile bakmadan her zaman oturduğu yere kurulmuştu. Kitabın ön kapağını kendine doğru çevirdi ve baktı. Okumak için bir iksir kitabı mı almıştı yani?!
Kitabı sinirle yere attı ve elini alnına götürüp ovuşturdu. Bu sıcak ve kalabalık ortamda kalmak istemeyeceğini anlamıştı. Ortak Salon'un kapısına doğru yöneldi. | |
| Konu: Geri: Matt ve Ella Salı Tem. 21, 2009 9:38 pm | |
| Ella sesler geldiğini duyunca hemen merdivenlerden atladı ve bulduğu ilk topluluğun içine karışıp konuşmaya başladı. Fakat olay şuydu ki, Slytherin Erkek Topluluğunun arasına karışmıştı. Ah, işte bu tam anlamıyla saçmalıktı! Karışa karışa buraya mı karışmıştı ? Kapıdan kimin çıktığını bilmiyordu fakat dinliyor izlenimi uyandırmamak için arkasını dönmeden güldü , sanki konuşuyor gibi. Fakat kapıdan çıkan kişinin göz ucuyla bakmasıyla birlikte Matt olduğunu anlayınca, o an ölmek istedi. Salak, aptal, gerizekalı, beyinsiz, düşüncesiz, salak, aptal. | |
| Konu: Geri: Matt ve Ella Salı Tem. 21, 2009 9:44 pm | |
| Ella mı? Bir grup Slytherin'li erkeğin yanında mı?
İlk önce ona bakmak istemedi ama ondan 1-2 basamak uzaklaşınca bi anda durdu ve arkasına döndü.
"Ell - , he - " Lafını bir anda yarıda kesti çünkü Ella az önce onu gördüğü yerde değildi! Bir an için onun hayalini gördüğünü düşündü. Ama onu başka bir merdivenlerden çıkarken görmesiyle böyle olmadığını anladı.
Sanki bir yere yetişmesi gerekiyor gibi hızlıca çıkıyordu. Çıkarken bir yandan da saçları ana savruluyordu, bu Matt'in hoşuna gidiyordu nedense.
Bir hışımla Ella'ya yetişmek için çabaladı. Merdivenledi en az onun kadar hızlı bir şekilde çıkmaya başladı.
"Ella, dur! Dur diyorum sana! Lütfen!"
Ella, "lütfen" sözücğünü duyana kadar durmamakta ısrar etmişti... | |
| Konu: Geri: Matt ve Ella Salı Tem. 21, 2009 9:50 pm | |
| Ella durdu, fakat kesinlikle arkasını dönmedi. Kötü şans herdaim onu bulurdu zaten. Kader ona nedense işkence etmeyi seviyordu, hatta hobisi falan olmalıydı. İlk annesini ve babasını almıştı, sonra ailesini, sonra yavaş yavaş etrafında ölüm yiyener sürüsü ve eziyetleri ile büyümeye bile alışmıştı, fakat kesinlikle her defasında böyle pislikliklere uğradığında inanamıyordu! Nasıl bir şanstı bu ? Kapı dinlerken yakalandı, daldığı grup Slytherin, büyük sınıf, ve erkek grubuydu. Ve oraya sonradan katıldığını belli etmemek için yaptığı şey, kahkaha atmaktı, ve önemli nokta : Olanlar hem salaklık, hemde şanssızlıktı. Şimdi ise, sevgilisinin ona kızdığı şeyi tekrarlamıştı. Buradan kaçmalıydı, fakat yakalanmıştı. Neden okul içinde buharlaşılmıyordu ki ? "Hıı ?" dedi Ella arkasını dönmeden. Gözleri faltaşı gibi açılmıştı, yakalanmışlık duygusuydu bunun adı. | |
| Konu: Geri: Matt ve Ella Salı Tem. 21, 2009 10:27 pm | |
| Matt, derin bir nefes verdi, gözlerini devirdi ve konuşmaya başladı.
"Ella, hem benim kıskanmama laf ediyorsun hem de "cidden" onların arasına girip bir de onlarla konuşup gülüyorsun! Nasıl kıskanmamamı beklersin?! Ve ikincisi, bir daha aynı cümleyi söylemeni istemiyorum, şu Ravenclaw'la ilgili olanu. Beni çok kırıyorsun, daha doğrusu birbirimizi kırıyoruz ve sen bunun farkında bile değilsin. Sen böyle bir kız değilsin, Ella. Sakin ol ve mantıklıca düşün, tamam mı? Senden başka bir kızı senin gördüğüm gibi görebilir miyim sanıyorsun sen? Hata yaptığımın farkında olduğumu bilmene rağmen neden hala gurur yapıyorsun?! İnadı bırak, Ella lütfen artık."
Sesi ara ara titremişti ve bunun kendini acınası bir halde olarak göstermesinden şüpheleniyordu. | |
| Konu: Geri: Matt ve Ella Salı Tem. 21, 2009 10:32 pm | |
| "Ama ben aslında -" dedi ve susması gerektiğine karar verdi Ella. Bir insan kendini bu kadar küçük duruma düşürmemeliydi. "Hııım. Peki iyi. Ben derse gidic-" dedi ve Matt onu tutarak ağzındaki baklayı çıkarmasına zorladı. "Ne diyordun?" "Neyi ne - ?" "Az önce yarım bıraktığın cümle ?" "Hiç." "Söyle" "Hayır." "Söyle" Bu atışmadan sonra Ella onu yanağından hızlıca öptü ve kaçtı. Matt'in onu bırakmaya niyeti yok gibiydi. Fakat o susmayacaksa, nasıl kendini küçük duruma düşüreceği şu "dinleme" hadisesini unutturacaktı ? Hayır,öldürseler de söylemezdi. | |
| Konu: Geri: Matt ve Ella Salı Tem. 21, 2009 10:42 pm | |
| Matt yarım bir ağızla gülümsedi. Bu öpücük iyiye işaretti. Ama söyletmeye niyetliydi, ne olduğunu mutlaka söylecekti.
"Bu kız beni bir gün öldürecek ama onu seviyorum." diye geçirdi içinden Matt. Kendini gülmekten alamadı.
Bir süre sonra Ella'nın peşinden hızlıca koşmaya başladı. Neden bu okulda Cisimlenilmiyordu ki?
"ELLA!" diye bağırdı Matt. Ona yetiştiği an yumuşak bir şekilde kolundan tuttu ve kendine doğru çekti. Saçları yüzüne değmişti savrulurken.
"Söyle Ella, hadi! Ne kaybedersin ki? istediği kadar saçma olabilir! Söyle, Ella."
"Hayır, olmaz!"
"Söyle, Ella hadi! Madem söylemeyecektin ozaman başını hiç getirmemeliydin. Bitirmelisin bu cümleyi, söyle!" | |
| Konu: Geri: Matt ve Ella Salı Tem. 21, 2009 10:47 pm | |
| "İsteyerek- Yani şey- Iıı- Iıı- Kapı dinledim tamam mı ?" dedi ve sırıttı. Gerisini söylememeliydi, rezillik sanırım yeterliydi. Matt neler diyecekti kimbilir! Rezillik üzerine rezillik. Ella kolunu tuttuğu eline şöyle bir baktı, "Beni 24 saat tutabilir." diye düşündü içinden. Matt hala bir tepki vermemişti. Yoksa onunla dalga falan mı geçecekti ? Belki de inanmazdı.. | |
| | | | Matt ve Ella | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|