Maceraya Katılın, Fantastik Dünyada Yer Edinin, Muhteşem Dünya'ya Giriş Yapın! (: |
|
| Matt ve Ella | |
| | |
Yazar | Mesaj |
---|
Matthew Gillstad Ravenclaw 7. Sınıf
Lakap : Matt Mesaj Sayısı : 74
Kişi sayfası Sağlık Durumu: 1000 Büyü Gücü: (700/1000) Uçuş Kabiliyeti: (700/1000)
| Konu: Geri: Matt ve Ella Salı Tem. 21, 2009 10:56 pm | |
| İlk başta biraz yüksek sesle konuşsa da sonradan sakinledi Matt.
"Bana güvenmiyor musun, Ella? Sana inanamıyorum. Benim sana istemeden yaşattığım durumu şimdi sen bana yaşatıyorsun farkındasındır umarım! Bana güvenmedin ve kapıyı dinlemeye kalktın, dediğin şeyi yaparım belki diye değil mi?"
Matt yine derin bir nefes verdi. Şu sıradalarda bunu sıklıkla yapıyordu.
Gözlerini devirdi, kafasını hafifçe yere doğru eğdi ve yavaşça Ella'nın kolunu bıraktı.
"Ve ayrıca, alakasız olacak ama sadece söylemeyi unuttuğum için söyleyeceğim. Luna ve Anthony hakkında..."
Ella'nın gözleri bir an için büyümüştü.
"Senin kızgınlığın ve küslüğümüzün üstüne gelince cidden çok tepki verdin bence. Ona bakarsan, ben de en iyi dostumun kardeşiyle çıkıyorum!"
Ella sadece hafifçe gülümsedi. Matt de ona katıldı.
Matt'e bakmıyordu Ella. Ama Matt gözlerini ona dikmişti.
"Neyse, sen de Slytherin'li arkadaşlarınla vakit geçir, Ella..." | |
| | | Cornelia E. Enchanted Admin | Gryffindor Sınıf Başkanı & 7. Sınıf | Quidditch: Kaptan
Lakap : Ells. Mesaj Sayısı : 453
Kişi sayfası Sağlık Durumu: 1000 Büyü Gücü: (700/1000) Uçuş Kabiliyeti: (700/1000)
| Konu: Geri: Matt ve Ella Salı Tem. 21, 2009 11:00 pm | |
| "Ah Peki." dedi Ella. Matt sanki bunu beklemiyor gibiydi gözleri bir an için feci şekilde açıldı. Ella güler yüzle "Görüşürüz Matthew!" dedi. Ama arkasını döndüğünde, suratı cinayet zanlısından farksızdı. Matt'i gitti zannettiğinden, gerçekten de Slytherin'lileri aradı. Sanırım bunca siniri geçirmek için çok iyi bir fırsattı. "Heeeeeey. Böbü öbübü. Şu sarı olanınız bi gelsin, sanırım merdivenden kurtulmuuuş." dedi Ella şirin ve tehtidkar bir ses tonuyla. Slytherinliler arasında , "OoOoOo!" gibisinden sesler yükseldi. Ella Matt'in gittiği rahatlığıyla, umarım bir öğretmen görmez düşüncesiyle ortama daldı. "Sen merdivene ne büyüsü yapmıştın ciciş ?" dedi. Slytherin'liler arasında yine bir "OoOo" sesi çıktı. | |
| | | Matthew Gillstad Ravenclaw 7. Sınıf
| Konu: Geri: Matt ve Ella Salı Tem. 21, 2009 11:12 pm | |
| Cidden onlarla takılıyordu! Matt inanamıyordu! Nasıl böyle birşey yapardı!? Matt'in gitmesinden yararlanıp onlarla takılıyordu! Bu haksızlıktı, ciddi bir haksızlık!
Matt, Ella'nın ona ders vermek istediğinin farkındaydı ama, bu kadarı fazlaydı.
Hem bu "Ooooo" sesleri de ne oluyordu Tanrı aşkına?! Çocuğa kur falan mı yapıyordu yoksa? Zaten ondan hoşlnamayan bir çocuk bile Ella ona göz kırpsa aşık olabilirdi. En azından Matthew için bu böyleydi.
Ama çocuk, bir Sltyherin'e ve Matt'e göre gayet iyi özellikler taşıyordu, en azından dış görünüş olarak. Karizma, sarı saçlar ve belki de daha fazlası...
Daha neler yapacaktı acaba? Ella... çocuğu öpebilridi bile. Matt, bunu düşündü ve işte asıl o anda kıskançlıktan çılgına döndü. Bir yandan da cebinde bulduğu çikolatasını yemeye başladı | |
| | | Cornelia E. Enchanted Admin | Gryffindor Sınıf Başkanı & 7. Sınıf | Quidditch: Kaptan
| Konu: Geri: Matt ve Ella Salı Tem. 21, 2009 11:25 pm | |
| Ella asasını çekti.
"Ooo yapacağınıza arkadaşınıza düello kurallarını öğretin. Baksanıza, çocukluğunda kalmış. Hani bir kıza merdivene tuzak hazırlama gibi şeyler yaptığına göre."
dedi ve gıcık bir gülüş attı Ella. Elleriyle ona 'gel' işareti yaparak gülümsedi.
Yine "oOoOo" sesleri geldi. Ella bu sefer cidden spastik olduklarını düşündü.
Çocuk ona doğru yaklaştı, gülümsedi. - Ve yine o spastik sesler. -
Ella asasını çekerek ona selam verdi, artık duello başlamıştı. Çocukta selam verdi.
Ella asasını kaldırarak, "Hadi ama. Bu kadar bekletilmezki." dedi. Çocuk hemen bir kafa koparma büyüsü yolladı, Ella kolaylıkla savuşturdu ve ona bir beden kilitleme büyüsü gönderdi.
"Sıkıldım, bu kadar beceriksiz olacağını düşünmemiştim, aptal. Bir dahaki sefere daha yaratıcı tuzaklar düşün, hadi güle güle!" dedi ve gitti. | |
| Konu: Geri: Matt ve Ella Salı Tem. 21, 2009 11:29 pm | |
| Haha, bütün bunlar bir düello için miydi?! Matt kendini tutamadı ve gülmeye başladı. Bir düello mu onun yanlış anlamasına sebep olmuştu. Bu salak kişiliği Matt'in kendisi bile sevmezken Ella nasıl sevmişti anlamıyordu.
Koşarak Ella'nın yanına gitti. "Bunları beni yanıltmak için mi yaptın, Ella? Sadece düelloydu niyetin yani! BİLEREK Mİ YAPTIN BUNU?! "Madem öyle işte böyle" dediğini göstermek için mi?!" Sinirlenmişti Matt.
"Bu çocuklar cidden salağın daniskası!" diye de düşünmeden edemedi. | |
| Konu: Geri: Matt ve Ella Çarş. Tem. 22, 2009 1:13 pm | |
| "Hayır. Sadece bana kurdukları küçük ve aşırı basit tuzağın intihamıydı bu. Fakat söylemeliyimki, hevesim kursağımda kaldı. Hiç becerikli değiller." dedi Ella sakince. Matt sinirli olunca neden bu kadar çekici görünüyordu ki sanki! İşi zorlaşıyordu. Ella o yakışıklı ve bir o kadar şirin suratına baktı. Tanrım, o neydi öyle! Şimdi bayılabilirdi. Fakat kendini toparladı ve bağırındı. "Iıı, ben senin için dinlemedim kapıyı. Başka birşey için dinledim, neden hemen üstüne alındın ki ? Sen istediğini yapmakta özgürsün, banane ıhı, evet." diye söylendi Ella. Ve onunla kavgayı sürdürmemek için konuştu. "Ben salona gidiyorum. Gryffindor'lular tercihim! Sonra da derse gireceğim. Ravenclaw odasına geri dön Matthew." dedi Ella sinir bozucu derece şeker bir sesle. | |
| Konu: Geri: Matt ve Ella Çarş. Tem. 22, 2009 3:23 pm | |
| Ella'nın bu "sinir bozucu şeker" sesi onu deli ediyordu.
"Yaa, demek öyle Ella Enchanted! Madem benim için değildi de ne içindi ozaman? Veya kimin içindi? Doğru, kimse için olamaz! Senin tercihin Gryffindor'lular çünkü!"
Matt, yüksek sesle söylemeye başladığı cümleler, sonlara yaklaştıkça daha kısık sesle söylemeye başlamıştı. Az da olsa Ella'nın duyabildiğini biliyordu.
Sakindi, ama bütün merdivenleri lanet okuyarak ve az da olsa küfrederek çıkmıştı.
Geldiği yere tekrar geri döndü, Ravenclaw Ortak Salonu'na. Binasında doğru düzgün konuşabileceği çok az kişi olması onu üzüyordu. En iyi arkadaşı ve sevdiği kız Gryffindor'luydu, ve diğer dostları da... Ama o yine de bir şekilde birilerini buluyordu konuşacak.
Yatakhane merdivenlerine yöneldi. O sırada cebinden birkaç şeker çıkarıp yemeye başladı. Tam yatakhaneye gireceği sırada birisi ona çarptı ve elindeki şekerin düşmesine sebep oldu.
"Dikkat etsene biraz." Arkasında kim olduğuna bakmadı bile.
"Ayyy, şeyy, ben, özür dilerim Matthew." Arkasında ince bir ses duymuştu. Ona çarpan kişinin kız olması onu önüne döndürdü.
"Biraz daha dikkat et, tamam mı. Sinirliyim, senden çıkarmak istemiyorum." Bu kız sadece merhabalaştığı ve nadiren öylesine muhabbet ettiği bir kızdı o yüzden adının aklındakilerden hangisi olduğunda kararsız kalmıştı.
"Peki, tekrar özür dilerim Matt." Kız hafifçe kıkırdamaya başladı. Gözlerini Matt'e doğru dikmişti, ona en sevdiği yiyeceğe bakar gibi bakıyordu.
Matt, kızı umursamadı ve yatakhaneye girdi. Kızın hayran hayran çıkardığı sesler yatakhanenin içinden bile duyuluyordu. | |
| | | | Matt ve Ella | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|